HOLD EN UTRADITIONEL JULEFROKOST I DET VILDE VESTEN

5. sidst”Hvor skal julefrokosten holdes henne i år? Hvad gør vi med maden? Hvilke aktiviteter skal vi finde på?”, er alle spørgsmål, de fleste har stødt ind i, når den årlige julefrokost i firmaet, vennekredsen eller familien nærmer sig.

Heldigvis kan vi tilbyde dig en julefrokost, der besvarer alle de ovenstående spørgsmål. Og det til en pris, hvor alle kan være med!

Hos Bournonville’s kan du nemlig afholde ”The Julefrokost” for (x antal personer).

Er du i tvivl om, hvad du skal gøre med dette års julefrokost, kan du ved at afholde julefrokosten hos os være sikker på én ting – det bliver en julefrokost, som ikke kommer til at glemme lige foreløbigt!

Vi sørger både for musik, mad, sjove aktiviteter, underholdning og mulighed for bar ad libitum…

 

Amerikansk buffet med de bedste danske juleretter

Til en rigtig julefrokost skal der selvfølgelig serveres nogle af klassikerne. Derfor har vi tilføjet flere af de danske klassikere til vores amerikanske buffet.

Det vil sige, at du både kan få fiskefilet, leverpostej, medister, flæskesteg og sild fra det traditionelle danske julemenukort.

Derudover serverer vi også mad fra vores amerikansk-inspirerede buffet, som byder på alt fra hot wings til spareribs til helstegt oksefilet og meget, meget andet.

Dig og de øvrige gæster er med andre ord garanteret, at I nok skal forlade Bournonville’s med fulde og glade maver!

 

Julefrokost med fri bar?

Vi ved godt, at en julefrokost kan være alt fra hyggearrangement til abefest. Derfor kan du både holde julefrokost med fri bar eller med betaling pr. drikkevare.

Det er naturligvis muligt at bestille forskellige pakker, så den enkelte deltager selv kan bestemme, om denne vil betale for fri bar.

Uanset om du er en Buffalo, Cowboy eller Marshall får du en fremragende buffet, deltagelse i vores Wild West-aktiviteter og underholdning i løbet af aftenen.

 

Konkurrencer afgør, hvem der er den bedste jule-cowboy

Bournonvilles.dk

Det er svært og tidskrævende at finde på aktiviteter, som alle til julefrokosten vil kunne lide.

I vores autentiske Wild West-verden vil vores sjove aktiviteter uden tvivl skabe mange øjeblikke,

som du og de øvrige deltagere vil huske lang tid fremover. Du kan selv sørge for at sætte nogle hold op, der skal konkurrere

imod hinanden, eller du kan lave nogle individuelle konkurrencer – uanset hvad bliver der rigeligt med gode grin.

Dig og de øvrige deltagere vil kunne prøve kræfter med alt fra skydning med luftgevær og luftpistol til lassokast til at skyde med bue og pil.

 

 

Aktiviteter er der med andre ord nok af! Vores rodeotyr er også altid garant for god underholdning. Skal mandelgaven måske gå til den bedste rodeo-cowboy i år

Til de friske byder vi også op til Square- og Linedanceundervisning. Det selvfølgelig frivilligt, om man er klar til at få kridtet danseskoene!