NYHED 2020

Grundet den seneste udmelding fra statsministeren om at det ikke vil være muligt at holde traditionelle julefrokoster i 2020, er det godt at vi tilbyder UTRADITIONELLE JULEFROKOSTER til virksomheder og private, der dog ønsker at holde traditionen tro og afholde en julefrokost. 
 
Da virksomhederne og de private selskaber har fokus på ændret adfærd hos medarbejder, kollegaer og gæster tilbyder vi en utraditionel julefrokost. Vi tilbyder stadigvæk hyggelig stemning, sjove aktiviteter i trygge rammer, med begrænset åbningstid med mulighed for eget lokale.
 
Der kan bestilles julefrokostpakkerne 27 – 28 november & 4 -5 – 11 – 12 December fra kl 14:00 – 22:00
 
*Decemberdatoer er med forbehold for regeringens retningslinjer og forsamlingsforbud.
Dog vil det også være muligt at besøge Bournonvilles Saloon & Grill, hvor vi har US Buffet – HVER FREDAG & LØRDAG I NOVEMBER & DECEMBER! Se pakketilbud under fanen restaurant.
 
Alle vores velkendte aktiviteter vil være til rådighed.
 
 

Amerikansk BBQ Buffet
Kød:
– Helstegt Oksehøjreb
– BBQ ribs
– Hot Wings
– Chili Con Carne
Siders:
– Corn On The Cob
– Rå stegte krydret Kartofler
– Curly Fries
– Coleslaw
– Hjemmebagt cornbread & foccaciabrød. 

Salater:
– Amerikansk kold Kartoffelsalat/mos m. hvidløg & krydderurter
– Årstidersnes Salater

– Cowboycaviar – Bønne-Mix-Salat
– Bønnesalat med Bacon & Peanuts
– Boston Broccolisalat m. bacon & rosin
Sauce & Dressing:
– BBQ sauce
– Hvidløgsdressing

Dansk traditionel julefrokost
– 2 slags Sild
– Fiskefilet med hjemmelavet remoulade
– Flæskesteg med rødkål
– Frikadeller med surt,
– Leverpostej med bacon og champignon
– Medister med sennep og rødbeder
– Rugbrød med smør og krydderfedt.
Dessert:
– Ris á la mande m. kirsebærsauce

HOLD EN UTRADITIONEL JULEFROKOST I DET VILDE VESTEN

”Hvor skal julefrokosten holdes henne i år? Hvad gør vi med maden? Hvilke aktiviteter skal vi finde på?”, er alle spørgsmål, de fleste har stødt ind i, når den årlige julefrokost i firmaet, vennekredsen eller familien nærmer sig.
Heldigvis kan vi tilbyde dig en julefrokost, der besvarer alle de ovenstående spørgsmål. Og det til en pris, hvor alle kan være med!
Hos Bournonville’s kan du nemlig afholde ”The Julefrokost” for mellem 2 og 300 personer ! (op til 1000 personer ud af huset i hele Danmark)
Er du i tvivl om, hvad du skal gøre med dette års julefrokost, kan du ved at afholde julefrokosten hos os være sikker på én ting – det bliver en julefrokost, som ikke kommer til at glemme lige foreløbigt!
Vi sørger både for musik, mad, sjove aktiviteter, underholdning og mulighed for bar ad libitum…

– Alle retter tilberedt af friske råvare.

Julefrokost med fri bar?

Vi ved godt, at en julefrokost kan være alt fra hyggearrangement til abefest. Derfor kan du både holde julefrokost med fri bar eller med betaling pr. drikkevare.(spiritus)
Det er naturligvis muligt at bestille forskellige pakker, enten med Fri “blød bar”i The Cowboys eller The Marshalls med fri bar ad libitum med spiritus, cocktails og Sjusser.
Du får en fremragende amerikansk og Dansk traditionel buffet, og med deltagelse i vores Wild West-aktiviteter og underholdning i løbet af aftenen er det en julefrokost der vil huskes i mange år…

Amerikansk buffet med de bedste danske juleretter

Til en rigtig julefrokost skal der selvfølgelig serveres nogle af klassikerne. Derfor har vi tilføjet flere af de danske klassikere til vores amerikanske buffet.
Det vil sige, at du både kan få fiskefilet, leverpostej, medister, flæskesteg og sild fra det traditionelle danske julemenukort.
Derudover serverer vi også mad fra vores amerikansk-inspirerede buffet, som byder på alt fra hot wings til spareribs til helstegt oksefilet og meget, meget andet.
Dig og de øvrige gæster er med andre ord garanteret, at I nok skal forlade Bournonville’s med fulde og glade maver!

Konkurrencer afgør, hvem der er den bedste jule-cowboy

Det er svært og tidskrævende at finde på aktiviteter, som alle til julefrokosten vil kunne lide.
I vores autentiske Wild West-verden vil vores sjove aktiviteter uden tvivl skabe mange øjeblikke,
som du og de øvrige deltagere vil huske lang tid fremover. Du kan selv sørge for at sætte nogle hold op, der skal konkurrere
imod hinanden, eller du kan lave nogle individuelle konkurrencer – uanset hvad bliver der rigeligt med gode grin.
Dig og de øvrige deltagere vil kunne prøve kræfter med alt fra Wild West skyde baner, lassokast, hesteskokast, bue og pil og meget mere inden for i Saloonen.
Aktiviteter er der med andre ord nok af! Vores rodeotyr er også altid garant for god underholdning. Skal mandelgaven måske gå til den bedste rodeo-cowboy i år
Til de friske byder vi også op til Squaredanceundervisning. Det selvfølgelig frivilligt, om man er klar til at få kridtet danseskoene!