INspiration

Hold en utraditionel julefrokost i det vilde vesten

”Hvor skal julefrokosten holdes henne i år? Hvad gør vi med maden? Hvilke aktiviteter skal vi finde på?”, er alle spørgsmål, de fleste har stødt ind i, når den årlige julefrokost i firmaet, vennekredsen eller familien nærmer sig. Heldigvis kan vi tilbyde dig en julefrokost, der besvarer alle de ovenstående spørgsmål.

Hos Bournonville’s kan du nemlig afholde ”The Julefrokost” for mellem 2 og 300 personer ( op til 1000 kuverter ud af huset). Er du i tvivl om, hvad du skal gøre med dette års julefrokost, kan du ved at afholde julefrokosten hos os være sikker på én ting – det bliver en julefrokost, som ikke glemmes foreløbig! Vi sørger både for musik, mad, sjove aktiviteter, underholdning og bar ad libitum…

Amerikansk buffet med de bedste danske juleretter

Til en rigtig julefrokost skal der selvfølgelig serveres nogle af klassikerne. Derfor har vi tilføjet flere af de danske klassikere til vores amerikanske buffet. Det vil sige, at du både kan få fiskefilet, leverpostej, medister, flæskesteg og sild fra det traditionelle danske julemenukort. Derudover serverer vi også mad fra vores amerikansk-inspirerede buffet, som byder på alt fra hot wings til spareribs til helstegt oksefilet og meget, meget andet.

Dig og de øvrige gæster er med andre ord garanteret, at I nok skal forlade Bournonville’s med fulde og glade maver!

En god firmafest kræver naturligvis lækker mad – og det klarer vores køkken snildt! Wild West-temaet ses også på madkortet. Det er nemlig spækket med velsmagende amerikanske specialiteter lavet af friske råvare.

I vores buffet finder du bl.a. spareribs, oksefilet, kartoffelmos, hot wings, råstegte kartofler, sprøde salater, nybagt brød og meget andet. Holder I firmafest hos os, kommer I med garanti ikke til at forlade os med tomme maver!

 

Konkurrencer afgør, hvem der er den bedste jule-cowboy

Det er svært og tidskrævende at finde på aktiviteter, som alle til julefrokosten vil kunne lide. I vores autentiske Wild West-verden vil vores sjove aktiviteter uden tvivl skabe mange øjeblikke, som du og de øvrige deltagere vil huske lang tid fremover. I kan inddele gæsterne i hold som kan konkurrere imod hinanden. Ønskes der ikke at blive afholdt konkurrence internt, kan i dog stadig prøve vores aktiviteter frit – uanset hvad bliver der rigeligt med gode grin

Dig og de øvrige deltagere vil kunne prøve kræfter med alt fra skydning på Wild West skydebanen til lassokast til at skyde med bue og pil. Aktiviteter er der med andre ord nok af! Vores rodeotyr er også altid garant for god underholdning. Skal mandelgaven måske gå til den bedste rodeo-cowboy i år?

Til de friske byder vi også op til Squaredanceundervisning. Det selvfølgelig frivilligt, om man er klar til at få kridtet danseskoene!

 

Firmafest med god mad og underholdning

Den årlige firmafest bliver altid imødeset med stor spænding blandt både ledere og medarbejdere. Det kan dog være besværligt at skulle afholde arrangementet på firmaets egen adresse, da der så skal tages stilling til mad, oprydning, underholdning og flere andre logistiske punkter. Desuden er det ikke alle arbejdspladser, der er lige velegnede til at skulle bruges som festlokale.

Derfor siger vi – afhold jeres firmafest hos Bournonville’s! Det er altid sjovt at have et tema til fester, og hos Bournonville’s slår vi glædeligt dørene op til vores cowboy og western univers. Stemningen fra den vilde vest skal nok hurtigt sprede sig, og I vil med garanti få en uforglemmelig aften. Vi sørger for lækker mad fra vores store amerikansk-inspirerede buffet, og der er også mulighed for at få fri bar til alle firmafestens deltagere.

 

Sjove konkurrencer til firmafest

En god firmafest skal gerne have noget underholdning, så der bliver noget at snakke om i løbet af aftenen og i de efterfølgende uger på arbejdet. Og det er ved underholdningen, at vores Wild West tema for alvor kommer til gode. Vi har nemlig flere sjove konkurrencer, der med sikkerhed nok skal skabe nogle sjove øjeblikke.

Konkurrencerne er alle inspireret af livet på prærien vilde vesten, og I kan blandt andet konkurrere mod hinanden i:

– Rodeoridning
– Pistolskydning
– Skydning med bue og pil
– Lassokast
– Hesteskokast
– Hammer og søm

 

Teambuilding – Ryst jer sammen som cowboys i det vilde vesten

Teambuilding er et vigtigt aspekt i opbygningen af en velfungerende virksomhed. Når dine medarbejdere er rystet godt sammen, kommer der helt automatisk en bedre stemning på arbejdspladsen. Derudover er man nu engang lidt mere tilbøjelig til at hjælpe en, man har en relation til, end en fremmed.

Men hvordan får man lige rystet hele flokken af medarbejdere sammen på en god måde? Det har vi et godt forslag til. Ofte handler teambuilding om at tage alle mand ud af deres komfortzone, så alle er på bar bund. En måde at gøre det på er ved at hive alle medarbejdere en tur ud i det vilde vesten…

 

Konkurrencer er perfekte til teambuilding

Noget af det vigtigste ved et teambuilding arrangement er, at deltagerne kommer til at skulle løse nogle opgaver i samarbejde. Det kan eksempelvis være at skulle slå et konkurrerende hold over en række udfordrende konkurrencer.

Hos Bournonville’s kan dig og dine medarbejdere dyste mod hinanden i en masse konkurrencer, der skal ende ud i at kåre de bedste cowboys på arbejdspladsen.

Især vores elektroniske rodeotyr skaber altid mange sjove stunder. Hvem er den bedste til at tæmme tyren på din arbejdsplads?

Både firmafest og familiearrangement

Hos Bournonville’s vil vi med glæde sørge for de perfekte rammer til en mindeværdig julefrokost. Om der skal være fest med kollegaerne, eller om du leder efter et sted til den årlige familiejulefrokost, kan vi sørge for begge dele. Vi har aktiviteter til folk i alle aldre, og buffeten vil med garanti kunne gøre selv de mest kræsne godt tilfredse.

Giv os et kald i dag, og få en snak om at afholde en utraditionel julefrokost hos os!

 

Wild West-tema sætter gang i firmafesten

Hos Bournonville’s har vi lavet et autentisk Wild Western-miljø, som det er svært ikke at blive grebet af, når først arrangementet er i gang. Hvor vildt det skal være, afgør I selv. Vi tilbyder både arrangementer med fri bar og med betaling pr. drikkevare.. Vi har forskellige pakker men uanset hvilken pakke I vælger til jeres firmafest, kan I forvente jer et brag af en fest.

For når alle mand først får cowboyhatten på, bliver der altid en dejlig sjov stemning og gæsterne er klar til at have det sjovt. Vi har åbent helt til kl. 01.00, og underholdningen og musikken kører hele aftenen, så I skal nok nå at få en masse sjove stunder til firmafesten hos Bournonville’s.

Vigtigst af alt så skal I ikke sørge for noget som helst andet end det festlige humør.

 

Firmafest og teambuilding

 

Hvis du gerne vil invitere dine medarbejdere ud på et teambuilding arrangement eller firmafest, som skiller sig lidt ud fra normen, så bør du give os et kald og høre nærmere om teambuilding Bournonville’s. Vi garanterer, at dine medarbejdere efter en dag med teambuilding hos Bournonville’s vil være rystet bedre sammen, og at der vil være masser at snakke om de efterfølgende dage på arbejdet.