INspiration

Hold en utraditionel julefrokost i det vilde vesten

”Hvor skal julefrokosten holdes henne i aar? Hvad gør vi med maden? Hvilke aktiviteter skal vi finde paa?”, er alle spørgsmaal, de fleste har stødt ind i, naar den aarlige julefrokost i firmaet, vennekredsen eller familien naermer sig. Heldigvis kan vi tilbyde dig en julefrokost, der besvarer alle de ovenstaande spørgsmaal.

Hos Bournonville’s kan du nemlig afholde ”The Julefrokost” for mellem 2 og 300 personer (op til 1000 kuverter ud af huset). Er du i tvivl om, hvad du skal gøre med dette aars julefrokost, kan du ved at afholde julefrokosten hos os vaere sikker paa en ting – det bliver en julefrokost, som ikke glemmes foreløbig! Vi sørger baade for musik, mad, sjove aktiviteter, underholdning og bar ad libitum…

Amerikansk buffet med de bedste danske juleretter

Til en rigtig julefrokost skal der selvfølgelig serveres nogle af klassikerne. Derfor har vi tilføjet flere af de danske klassikere til vores amerikanske buffet. Det vil sige, at du baade kan faa fiskefilet, leverpostej, medister, flaeskesteg og sild fra det traditionelle danske julemenukort. Derudover serverer vi ogsaa mad fra vores amerikansk-inspirerede buffet, som byder paa alt fra hot wings til spareribs til helstegt oksefilet og meget, meget andet.

Dig og de øvrige gaester er med andre ord garanteret, at I nok skal forlade Bournonville’s med fulde og glade maver!

En god firmafest kraever naturligvis laekker mad – og det klarer vores køkken snildt! Wild West-temaet ses ogsaa paa madkortet. Det er nemlig spaekket med velsmagende amerikanske specialiteter lavet af friske raavare.

I vores buffet finder du bl.a. spareribs, oksefilet, kartoffelmos, hot wings, raastegte kartofler, sprøde salater, nybagt brød og meget andet. Holder I firmafest hos os, kommer I med garanti ikke til at forlade os med tomme maver!

 

Konkurrencer afgør, hvem der er den bedste jule-cowboy

Det er svaert og tidskraevende at finde paa aktiviteter, som alle til julefrokosten vil kunne lide. I vores autentiske Wild West-verden vil vores sjove aktiviteter uden tvivl skabe mange øjeblikke, som du og de øvrige deltagere vil huske lang tid fremover. I kan inddele gaesterne i hold som kan konkurrere imod hinanden. Ønskes der ikke at blive afholdt konkurrence internt, kan i dog stadig prøve vores aktiviteter frit – uanset hvad bliver der rigeligt med gode grin

Dig og de øvrige deltagere vil kunne prøve kraefter med alt fra skydning paa Wild West skydebanen til lassokast til at skyde med bue og pil. Aktiviteter er der med andre ord nok af! Vores rodeotyr er ogsaa altid garant for god underholdning. Skal mandelgaven maaske gaa til den bedste rodeo-cowboy i aar?

Til de friske byder vi ogsaa op til Squaredanceundervisning. Det selvfølgelig frivilligt, om man er klar til at faa kridtet danseskoene!

 

Firmafest med god mad og underholdning

Den aarlige firmafest bliver altid imødeset med stor spaending blandt baade ledere og medarbejdere. Det kan dog vaere besvaerligt at skulle afholde arrangementet paa firmaets egen adresse, da der saa skal tages stilling til mad, oprydning, underholdning og flere andre logistiske punkter. Desuden er det ikke alle arbejdspladser, der er lige velegnede til at skulle bruges som festlokale.

Derfor siger vi – afhold jeres firmafest hos Bournonville’s! Det er altid sjovt at have et tema til fester, og hos Bournonville’s slår vi glaedeligt dørene op til vores cowboy og western univers. Stemningen fra den vilde vest skal nok hurtigt sprede sig, og I vil med garanti faa en uforglemmelig aften. Vi sørger for laekker mad fra vores store amerikansk-inspirerede buffet, og der er ogsaa mulighed for at faa fri bar til alle firmafestens deltagere.

Sjove konkurrencer til firmafest

En god firmafest skal gerne have noget underholdning, saa der bliver noget at snakke om i løbet af aftenen og i de efterfølgende uger paa arbejdspladsen. det er ved underholdningen, at vores Wild West tema for alvor kommer til gode. Vi har nemlig flere sjove konkurrencer, der med sikkerhed nok skal skabe nogle sjove øjeblikke.

Konkurrencerne er alle inspireret af livet paa praeriens vilde vesten, og I kan blandt andet konkurrere mod hinanden i:

– Rodeoridning
– Pistolskydning
– Skydning med bue og pil
– Lassokast
– Hesteskokast
– Hammer og søm

Teambuilding – Ryst jer sammen som cowboys i det vilde vesten

Teambuilding er et vigtigt aspekt i opbygningen af en velfungerende virksomhed. Naar dine medarbejdere er rystet godt sammen, kommer der helt automatisk en bedre stemning paa arbejdspladsen.

Men hvordan faar man lige rystet hele flokken af medarbejdere sammen paa en god maade? Det har vi et godt forslag til. Ofte handler teambuilding om at tage alle mand ud af deres komfortzone, saa alle er paa bar bund. En maade at gøre det paa er ved at hive alle medarbejdere en tur ud i det vilde vesten…

Konkurrencer er perfekte til teambuilding

Noget af det vigtigste ved et teambuilding arrangement er, at deltagerne kommer til at skulle løse nogle opgaver i samarbejde. Det kan eksempelvis vaere at skulle slaa et konkurrerende hold over en raekke udfordrende konkurrencer.

Hos Bournonville’s kan du og dine medarbejdere dyste mod hinanden i en masse konkurrencer, der skal ende ud i at kaare de bedste cowboys paa arbejdspladsen.

Isaer vores elektroniske rodeotyr skaber altid mange sjove stunder. Hvem er den bedste til at taemme tyren paa din arbejdsplads?

Firma- & Privat fest

Hos Bournonville’s vil vi med glaede sørge for de perfekte rammer til en mindevaerdig julefrokost. Om der skal vaere fest med kollegaerne, eller om du leder efter et sted til den aarlige familiejulefrokost, kan vi sørge for begge dele. Vi har aktiviteter til folk i alle aldre, og buffeten vil med garanti kunne gøre selv de mest kraesne godt tilfredse.

Giv os et kald i dag, og faa en snak om at afholde en utraditionel julefrokost hos os!

Wild West-tema saetter gang i firmafesten

Hos Bournonville’s har vi lavet et autentisk Wild Western-miljø, som det er svaert ikke at blive grebet af, naar først arrangementet er i gang. Hvor vildt det skal vaere, afgør I selv. Vi tilbyder baade arrangementer med fri bar og med betaling pr. drikkevare.. Vi har forskellige pakker men uanset hvilken pakke I vaelger til jeres firmafest, kan I forvente jer et brag af en fest.

For naar alle mand først faar cowboyhatten paa, bliver der altid en dejlig sjov stemning og gaesterne er klar til at have det sjovt. Vi har aabent helt til kl. 01.00, og underholdningen og musikken kører hele aftenen, saa I skal nok naa at faa en masse sjove stunder til firmafesten hos Bournonville’s.

Vigtigst af alt saa skal I ikke sørge for noget som helst andet end det festlige humør.

Firmafest og teambuilding

Hvis du gerne vil invitere dine medarbejdere ud paa et teambuilding arrangement eller firmafest, som skiller sig lidt ud fra normen, saa bør du give os et kald og høre naermere om teambuilding Bournonville’s. Vi garanterer, at dine medarbejdere efter en dag med teambuilding hos Bournonville’s vil vaere rystet bedre sammen, og at der vil vaere masser at snakke om de efterfølgende dage på arbejdspladsen.