Om os

Hold en utraditionel julefrokost i det vilde vesten

”Hvor skal julefrokosten holdes henne i år? Hvad gør vi med maden? Hvilke aktiviteter skal vi finde på?”, er alle spørgsmål, de fleste har stødt ind i, når den årlige julefrokost i firmaet, vennekredsen eller familien nærmer sig. Heldigvis kan vi tilbyde dig en julefrokost, der besvarer alle de ovenstående spørgsmål. Og det til en pris, hvor alle kan være med!

Hos Bournonville’s kan du nemlig afholde ”The Julefrokost” for (x antal personer). Er du i tvivl om, hvad du skal gøre med dette års julefrokost, kan du ved at afholde julefrokosten hos os være sikker på én ting – det bliver en julefrokost, som ikke kommer til at glemme lige foreløbigt! Vi sørger både for musik, mad, sjove aktiviteter, underholdning og mulighed for bar ad libitum…

Amerikansk buffet med de bedste danske juleretter

Til en rigtig julefrokost skal der selvfølgelig serveres nogle af klassikerne. Derfor har vi tilføjet flere af de danske klassikere til vores amerikanske buffet. Det vil sige, at du både kan få fiskefilet, leverpostej, medister, flæskesteg og sild fra det traditionelle danske julemenukort. Derudover serverer vi også mad fra vores amerikansk-inspirerede buffet, som byder på alt fra hot wings til spareribs til helstegt oksefilet og meget, meget andet.

Dig og de øvrige gæster er med andre ord garanteret, at I nok skal forlade Bournonville’s med fulde og glade maver!

Julefrokost med fri bar?

Vi ved godt, at en julefrokost kan være alt fra hyggearrangement til abefest. Derfor kan du både holde julefrokost med fri bar eller med betaling pr. drikkevare. Det er naturligvis muligt at bestille forskellige pakker, så den enkelte deltager selv kan bestemme, om denne vil betale for fri bar.

Prisen for ”The Cowboys Christmas Treat”-julefrokost hos Bournonville’s med blød bar ad libitum er 699 kr. pr. person, mens den er på 1.099 kr. pr. person for ”The Marshalls Christmas Treat”-julefrokosten med fri bar. Uanset om du er en Cowboy eller Marshall, får du en fremragende buffet, deltagelse i vores Wild West-aktiviteter og underholdning i løbet af aftenen.

Konkurrencer afgør, hvem der er den bedste jule-cowboy

Det er svært og tidskrævende at finde på aktiviteter, som alle til julefrokosten vil kunne lide. I vores autentiske Wild West-verden vil vores sjove aktiviteter uden tvivl skabe mange øjeblikke, som du og de øvrige deltagere vil huske lang tid fremover. Du kan selv sørge for at sætte nogle hold op, der skal konkurrere imod hinanden, eller du kan lave nogle individuelle konkurrencer – uanset hvad bliver der rigeligt med gode grin.

Dig og de øvrige deltagere vil kunne prøve kræfter med alt fra skydning med luftgevær og luftpistol til lassokast til at skyde med bue og pil. Aktiviteter er der med andre ord nok af! Vores rodeotyr er også altid garant for god underholdning. Skal mandelgaven måske gå til den bedste rodeo-cowboy i år?

Til de friske byder vi også op til Square- og Linedanceundervisning. Det selvfølgelig frivilligt, om man er klar til at få kridtet danseskoene!

Både firmafest og familiearrangement

Hos Bournonville’s vil vi med glæde sørge for de perfekte rammer til en mindeværdig julefrokost. Om der skal være fest med kollegaerne, eller om du leder efter et sted til den årlige familiejulefrokost, kan vi sørge for begge dele. Vi har aktiviteter til folk i alle aldre, og buffeten vil med garanti kunne gøre selv de mest kræsne godt tilfredse.

Giv os et kald i dag, og få en snak om at afholde en utraditionel julefrokost hos os!

 

Firmafest med god mad og underholdning

Den årlige firmafest bliver altid imødeset med stor spænding blandt både ledere og medarbejdere. Det kan dog være besværligt at skulle afholde arrangementet på firmaets egen adresse, da der så skal tages stilling til mad, oprydning, underholdning og flere andre logistiske punkter. Desuden er det ikke alle arbejdspladser, der er lige velegnede til at skulle bruges som festlokale.

Derfor siger vi – afhold jeres firmafest hos Bournonville’s! Det er altid sjovt at have et tema til fester, og hos Bournonville’s slår vi glædeligt dørene op til vores miniature cowboy-verden. Stemningen fra den vilde vest skal nok hurtigt sprede sig, og I vil med garanti få en uforglemmelig aften. Vi sørger for lækker mad fra vores store amerikansk-inspirerede buffet, og der er også mulighed for at få fri bar til alle firmafestens deltagere.

Wild West-tema sætter gang i firmafesten

Hos Bournonville’s har vi lavet et autentisk Wild Western-miljø, som det er svært ikke at blive grebet af, når først arrangementet er i gang. Hvor vildt det skal være, afgør I selv. Vi tilbyder både arrangementer med fri bar og med betaling pr. drikkevare, så spørgsmålet er blot, hvordan jeres firmafest skal udvikle sig. Vi har forskellige prisklasser, men uanset hvilken I vælger til jeres firmafest, kan I forvente jer et brag af en fest.

For når alle mand først får cowboyhatten på, bliver der altid en dejlig sjov stemning og folk er klar til at have det sjovt. Vi har åbent helt til kl. 01.00, og underholdningen og musikken kører hele aftenen, så I skal nok nå at få en masse sjove stunder til firmafesten hos Bournonville’s.

Vigtigst af alt så skal I ikke sørge for noget som helst andet end det festlige humør. Underholdning, musik, mad, oprydning og alt andet tager vi os af.

Sjove konkurrencer til firmafest

En god firmafest skal gerne have noget underholdning, så der bliver noget at snakke om i løbet af aftenen og i de efterfølgende uger på arbejdet. Og det er ved underholdningen, at vores Wild Western-tema for alvor kommer til gode. Vi har nemlig flere sjove konkurrencer, der med sikkerhed nok skal skabe nogle sjove øjeblikke.

Hvis der skal lidt ekstra spænding til, kan I dele jer op i nogle hold og sørge for en præmie til vinderholdet, så der er noget at kæmpe om undervejs. Konkurrencerne er alle inspireret af livet i det vilde vesten, og I kan blandt andet konkurrere mod hinanden i:

– Rodeoridning
– Pistolskydning
– Skydning med bue og pil
– Lassokast
– Hesteskokast
– Hammer og søm

Amerikansk buffet med lækre specialiteter

En god firmafest kræver naturligvis lækker mad – og det klarer vores køkken snildt! Wild West-temaet ses også på madkortet. Det er nemlig spækket med velsmagende amerikanske specialiteter. Og I må tage alt det mad, I kan spise. ”Hvad for noget mad bliver der så serveret?”, tænker du måske. Svaret må være – lidt til enhver smag.

I vores buffet finder du spareribs, oksefilet, kartoffelsalat, hot wings, bagte kartofler, sprøde salater, nybagt brød og meget andet. Holder I firmafest hos os, kommer I med garanti ikke til at forlade os med tomme maver!

 

Teambuilding – Ryst jer sammen som cowboys i det vilde vesten

Teambuilding er et vigtigt aspekt i opbygningen af en velfungerende virksomhed. Når dine medarbejdere er rystet godt sammen, kommer der helt automatisk en bedre stemning på arbejdspladsen. Derudover er man nu engang lidt mere tilbøjelig til at hjælpe en, man har en relation til, end en fremmed.

Men hvordan får man lige rystet hele flokken af medarbejdere sammen på en god måde? Det har vi et godt forslag til. Ofte handler teambuilding om at tage alle mand ud af deres komfortzone, så alle er på bar bund. En måde at gøre det på er ved at hive alle medarbejdere en tur ud i det vilde vesten…

På med cowboyhatten

Det er lige netop en teambuilding tur ud i den vilde vesten, vi kan tilbyde hos Bournonville’s. Vi har skabt en lille tidslomme tilbage til tiden i den vilde vesten med ægte cowboystemning og masser af aktiviteter, som er inspireret af den tid. Vi har endda også cowboyhatte til udlån eller salg, så alle for alvor kan blive cowboys eller cowgirls for en dag.

Sørger du for at få delt folk ud på nogle hold, er scenen sat til en dag med sjove konkurrencer. Konkurrencerne vil helt sikkert få folk til at snakke bedre sammen, og der vil være masser at snakke om, når I møder ind på arbejdspladsen næste gang.

Konkurrencer er perfekte til teambuilding

Noget af det vigtigste ved et teambuilding arrangement er, at deltagerne kommer til at skulle løse nogle opgaver i samarbejde. Det kan eksempelvis være at skulle slå et konkurrerende hold over en række udfordrende konkurrencer.

Hos Bournonville’s kan dig og dine medarbejdere dyste mod hinanden i en masse konkurrencer, der skal ende ud i at kåre de bedste cowboys på arbejdspladsen. I kommer blandt andet til at konkurrere i discipliner som:

– Lassokast
– Rodeoridning
– Hesteskokast
– Ringkast
– Skydning med bue og pil
– Skydekonkurrence med luftpistol og luftgevær

Især vores elektroniske rodeotyr skaber altid mange sjove stunder. Hvem er den bedste til at tæmme tyren på din arbejdsplads?

Mulighed for mad og drikke

Efter en hyggelig dag med konkurrencer og sjove aktiviteter kan I tage ind at nyde vores traditionelle amerikansk-inspirerede buffet. Her serveres der blandt andet skøn oksefilet, spareribs i lange baner, sprød salat, hot wings og bagte kartofler. Vi tilbyder også gode sager til ganen. Der er mulighed for tilkøb af fri bar, hvis der gerne må være en lidt løssluppen afslutning på jeres dag med teambuilding.

Det er også muligt at betale pr. drikkevare for øl, sodavand, vin og spiritus.

Den lækre mad nydes i vores Western-lounge. Vi står også for nogle underholdende indslag til teambuilding i løbet af aftenen. Vi byder eksempelvis op til line- og squaredance. Hele aftenen spiller vores DJ livlig og glad musik, så stemningen holdes høj.

Hvis du gerne vil invitere dine medarbejdere ud på et teambuilding arrangement, som skiller sig lidt ud fra normen, så bør du give os et kald og høre nærmere om teambuilding Bournonville’s. Vi garanterer, at dine medarbejdere efter en dag med teambuilding hos Bournonville’s vil være rystet bedre sammen, og at der vil være masser at snakke om de efterfølgende dage på arbejdet.