OM BOURNONVILLE’S WILD WEST

Velkommen til det vilde vesten i Danmark

Bournonvilles Wild West er beliggende på Route 66 i Dalllas (Vordingborgvej 441 i dalby syd for køge). Lokalerne er indrettet i bedste Wild West stil i et gammelt andelsmejeri fra år 1888. Saloonen er idag indrettet i flere etager og niveauer på 1500 kvm, og kan huse op til 400 spisende gæster(sommer) og 300 gæster(vinter).

Bournonvilles Wild West blev etableret med opstart i 2010 af Sheriffen Kristian Krabbe Bournonville som er “owner and operator” af Bournonvilles Wild West.

Sheriffens old man, var den første I Danmark der lavede kommercielle cowboyfester, og var den første der fik den store rodeotyr til landet i 1986.

Bournonvilles “familie” består af et stærkt, ungt og energisk team der leverer en høj standard med den bedste service i uformelle omgivelser.

En anderledes fest der virker hver gang.

Bournonvilles Wild West leverer et godt gedigent gennemført arrangement. Det er sjove og aktive fester, hvor alle kan deltager i vores aktiviteter og underholdning – store som små.

Vi har specialiceret os i denne niche igennem mange år og vi lerever et detaljeorienteret koncept, hvor oplevelsen, service og kvaliteten er i højsædet.

Vi tilbyder fester, selskaber og arragementer for private og virksomheder der ønsker at oplevelsen rækker længere end bare det at gå ud og spise – ingen fest er for lille, ingen fest er for stor.

Vi tilbyder også at bringer festen til dig, hvor vi sørger for kulisser, dekoration, mad og personale.