StageProps

 

Vi er leveringsdygtige i autentiske og gamle dekorationer til bl.a. film, Theater og sceneproduktion. Vores udvalg af stagesprops består bl.a. af tønder, kasser, seletøj. sadler. kokranier, al verdens markredskaber, trækvogne, markvogne, hestevogne, prærievogne, Frederic Remington figure, vognhjul, koskind, bisonskind, pels, trappercamps, indianertelte/tippier. nord og sydstaterne, mælkejunger, kaktuser, m.m.

Vores dekorationer kan bruges til alt lige fra Morten Koch til pirattema. Vi har bl.a. leveret til Nordisk Film, Zentropa, Exponering, Universal, Disney, United International Pictures

Klik herunder, for at få et specificeret tilbud, eller kom og kig på de forskellige stageprops.

Større Produktioner

Vi tilbyder crew til opbygning af produktioner af store scener, flotte kulisser og forlystelsesparker der ønsker en nøgleklar opsætning. Uanset om det er en enkelt eller stationær produktion.

Vi tilpasser vores mandskab til enkelte opgaver ud fra kundens ønsker og produktionsomfang. Vores stab består bl.a. af tømre, skiltemalere, regissør, dekoratøre, rigger, elektriker m.m.

I et tæt samarbejde med nogle af landets bedste producenter tilbydes en komplet drejebog på produktionen og budgettet. Bournonvilles og holdet bag har mere end 30-års erfaring med professionel afvikling.