StageProps

 

Vi er leveringsdygtige i autentiske og gammel dekoration til bl.a. film, theater, sceneproduktion. Vores udvalg af stagesprops består bl.a. af tønder, kasser, seletøj. sadler. kokranier, alt verdens markredskaber, trækvogne, markvogne, hestevogne, prærievogne, Frederic Remington figure, vognhjul, koskind. bisonskind, pels, trappercamps, indianertelte/tippier. nord og sydstaterne, mælkejunger, kaktuser, m.m.

Vores dekorationer kan bruges til alt lige fra Morten Koch til pirattema. Vi har bl.a. leveret til Nordisk Film, Zentropa, Exponering, Universal, Disney, United International Pictures

Klik herunder, for at få et specificeret tilbud, eller kom og kig på de forskellige stageprops.

 

KLIK HER

 

Større Produktion

 

Vi tilbyder crew til opbygning af produktioner af store scener, flotte kulisser og forlystelsesparker der ønsker en nøgleklar opsætning. Uanset om det er en enkelt eller stationær produktion.

Vi tilpasser vores mandskab til enkelte opgave ud fra kundens ønsker og produktionsomfang. Vores stab består bl.a. af tømre, skiltemaler, regissør, dekoratør, rigger, elektriker m.m.

I et tæt samarbejde med nogle af landets bedste producenter tilbydes en komplet drejebog på produktionen og budgetet. Bournonvilles og holdet bag har mere end 30-års erfaring med profesionel afvikling.