Dagbladet 25/04 – 2018

“For otte år siden gik Kristian Krabbe Bournon- ville i gang med at forvandle byens gamle mejeri til hans drøm: At skabe de perfekte rammer for en festlig fejring med cowboy-tema.

– Min far var den første i Danmark til at arrange- re cowboyfester. Han var også den første, der fik en rodeo-tyr til landet i 1986, så stedet her er skabt i hans ånd, fortæller Kristian Krabbe Bournonville.“

Landmand søger kærlighed 03/11 – 2020

Pressen 06/11 – 2020

Pressemeddelelse

Sheriffen sadler om

Sjove og gode historier er der ikke mange af i disse Covid-19 tider. Men der er dog en, vi gerne vil dele med jer og som i disse dage udspiller sig i det vilde vesten på Sjælland. Nærmere betegnet i Dalby ved Haslev. Hovedmanden bag historien og det sceneri, der udspiller sig her, er Kristian Krabbe Bournonville – i daglig tale kaldet ”Sheriffen”

Kristian Krabbe Bournonville har hele sit liv arbejdet i og været en del af Event- og Restaurationsbranchen. Både som opvasker, tjener, DJ, restaurantchef i Tivoli men ikke mindst, salgs-og marketingschef samt dagligleder i farens firma, Texas Ranch.

Men for 10 år siden ville Sheriffen have cowboystøvlen under eget saloonbord, og i 2010 åbnede han så

”Bournonvilles Wild West”

Konceptet var enkelt: Autentisk sceneri, med flotte kulisser og god mad grillet over åben ild, god underholdning, god service og sjove aktiviteter, som skulle være for alle – store og små, unge og gamle, private og virksomheder. Et godt gedigent gennemført koncept, der afspejler livet på prærien i det vilde vesten, er i dag en realitet – lige der midt på ”prærien” i Dalby.

Helstøbt oplevelse

Virksomheder og private selskaber har valfartet til Saloonen for at mærke stemningen og festen hvor oplevelsen rækker længere end blot, at gå ud at spise. Man kan f.eks. skyde med revolver Colt 45(luft), kaste med lasso, ride på rodeotyren, danse Squaredance, skyde med bue og pil eller tage en drink i saloonens bar, der er som taget ud af en John Wayne film.

Med plads til 400 glade gæster fordelt i flere lokaler på flere etager, spredes stemningen hurtigt. Countrymusikken i højtalerne, udsmykningen kombineret med de rød og hvidternede duge, duften af trækul fra grillen, blandet med lyden af de knirkende plankegulve gør, at oplevelsen er helstøbt. Og så har man ikke engang fået noget at spise endnu. Det i sig selv, er også en oplevelse, for maden er gennemført Westernstyle med møre spareribs, sprøde hotwings, majskolber, coleslaw og meget mere.

TV kulisse

Bournonvilles Wild West har lagt lokaler til et utal af TV optagelser med bla. Linda P, Fede Finn og Funny boys, Mads Christian, Lasse spang Olsen og senest, TV” hittet, ”Landmand søger Kærlighed” hvor Svend havde inviteret sin udkårne Maryana et sted hen, hvor de sammen kunne nyde Svends begejstring for ”Det Vilde Vesten”

Nye tider

Sheriffen og det fantastiske cowboy crew, har pga. Covid-19 imidlertid nu valgt at sadle om, da tiderne som bekendt desværre ikke er til, at afholde store fester og arrangementer. Så under den første Coronanedlukning skiftede Sheriffen vest og cowboyhat ud med arbejdshandsker og overalls og med hjælp fra venner af huset og lokale virksomheder har det lille Cowboyland nu gennemgået en yderligere forvandling, udsmykning og ombygning.

Nu åbner svingdørene så i stedet op, fredage og lørdage med ”familie venlig” Amerikansk BBQ grillbuffet hvor familier, børn og andet godt folk kan komme og opleve eventyret.

Ligeledes omstiller Bournonvilles sig hele tiden i denne svære corona tid og netop nu, er der udviklet et nyt ”OUTDOOR” teambuilding koncept som starter op til foråret 2021. Her kan virksomheder komme ud og skabe værdi for deres medarbejdere, mærke naturen og opleve en dag på prærien.

Turister og oplevelsessøgende gæster vil også kunne besøge det vilde vesten en helt almindelig sommerdag. Her er masser af plads, trygge rammer og hyggelige børnevenlige cowboyforlystelser som f.eks. ponyridning, besøg i indianerteltene og blive malet som indianer.

Har du ikke kørt på Route 66 i USA så tag turen på

Vordingborgvej og se dette unikke sted.

Bournonvilles Wild West – det ”Sjoveste” sted at spise

“>

Børsen

Dagbladet